Vormgeving

Ben je auteur en heb je hulp nodig bij de vormgeving? Wij ondersteunen je graag bij het creëren van visuele magie voor jouw boek. Of je nu een meeslepende roman, een spannende thriller of een ontroerende gedichtenbundel hebt geschreven, wij helpen je graag om jouw woorden te laten schitteren. Van prachtige boekcovers tot stijlvolle en professionele vormgeving van het binnenwerk, wij zorgen ervoor dat jouw boek er niet alleen goed uitziet, maar ook perfect aansluit bij jou en bij de sfeer van jouw verhaal. Ook over het technische gedeelte hoef je niet na te denken, de bestanden zijn klaar voor de drukker! We kunnen je ook ondersteunen bij alle extra’s die je nodig hebt voor een succesvolle boeklancering en de promotie van jouw boek. Denk bijvoorbeeld aan een boektrailer, stijlvolle boekenleggers of visuals voor social media. Alles wat we maar kunnen bedenken om jouw verhaal nog meer tot leven te brengen.

Voor de roman Madame Bonheur ~ Een Haagse liefde van Astrid Habraken hebben wij de vormgeving van de cover en het binnenwerk gedaan. Daarnaast hebben wij bijbehorende boekenleggers, een miniboekje en een limited edition art print vormgegeven. Ook hebben wij geholpen met verschillende promotie-uitingen, zoals het maken van een boektrailer, het vormgeven van visuals voor social media en een poster.

Angela heeft tijdens het hele ontstaansproces van Madame Bonheur ~ Een Haagse liefde naast mij gestaan. Ze heeft alle vormgeving gedaan: van de cover tot de boektrailer tot social media posts tot het binnenwerk. Dankzij Angela kwam Madame Bonheur tot leven, ook voor mij. Ze had scherper dan ik een beeld van hoe de hoofdpersonen van mijn boek eruit zagen en wat bij hen zou passen. Angela neemt geen genoegen met een 8, ze gaat voor een 10. Of misschien wel voor een 10+. Als ik zelf dacht ‘het kan niet mooier’, dan verraste ze mij met een ander ontwerp of een aanpassing op een bestand ontwerp waardoor ik dacht ‘wauw.’ Ook met weinig uitleg of een schets van een idee kan Angela uit de voeten. Daarbij is Angela een heel fijn mens om mee samen te werken, waardoor ik ook kleine, gekke opmerkingen durfde te maken als ik twijfelde hoe iets aan te pakken.

Scroll naar boven