Multimedia & muziek

Het visueel weergeven van informatie, bijvoorbeeld in de vorm van afbeeldingen, illustraties, (interactieve) infographics of animaties, is niet alleen leuk maar ook effectief. Mensen zijn visueel ingesteld en informatie blijft dan ook beter hangen. Het vertalen van tekst (informatie, kennis) naar beeld en symbolen is een vak apart waar vooral Mark heel sterk in is. Hij helpt je hier dus graag bij. Bel of app Mark op 06-54930728

Mark is multi-instrumentalist en componist en vindt het leuk om muziek te produceren (in onze thuisstudie hangen en staan twaalf (bas)gitaren, twee gitaarversterkers, een digitale piano en een synthesizer). Hij heeft inmiddels een aantal albums op zijn naam staan.

Poetic Piano

Mark is op dit moment bezig met het concept Poetic Piano, een dichterlijke vorm van muziek maken. Net als bij po√ęzie componeert Mark stukken die vrij zijn van conventies, zoals metrum, structuur en opbouw. De stukken kenmerken zich door een verhalend, open karakter, anders dan bij liedje of ‘bedachte’ composities. Vrijwel alle stukken komen als improvisaties tot stand. Het zijn stuk voor stuk composities die zich uitstekend lenen voor meditatie, ontspanning, concentratie en rust. Titels zoals ‘meditative piano’ of ‘contemplative piano’ zouden net zo toepasselijk zijn.

Je kunt de albums van Mark beluisteren via:

Een aantal tracks zijn bijvoorbeeld te gebruiken als soundscapes of achtergrondmuziek voor commercials, animaties, presentaties, korte video’s en meditaties. Heb je interesse of specifieke wensen, neem dan contact op met Mark op 06-54930728.

Scroll naar boven