Over ons

De basis voor CMMNCT werd gelegd in het voorjaar van 2015 toen wij via een gezamenlijke opdrachtgever aan elkaar gekoppeld werden om examens communicatie te ontwikkelen. Dit bleek in meerdere opzichten een geslaagde en succesvolle koppeling. In januari 2017 hebben wij onze eenmanszaken samengevoegd tot één onderneming: CMMNCT (oftewel: communicatie, maar dan zonder klinkers). Door samen te werken, te brainstormen en onze kennis, inzichten en inspiratie te delen, kunnen we nóg beter materiaal ontwikkelen.

Faye*

Ik heb een zeer verantwoordelijke rol binnen CMMNCT: ik zorg ervoor dat Mark en Angela op tijd opstaan, dat zij pauzes nemen en iedere dag een paar keer naar buiten gaan. Rust en regelmaat dus, dat houdt de onderneming gezond! Ik ben inmiddels een dagje ouder, dus in 2019 heb ik aangegeven het iets rustiger aan te willen gaan doen. Sinds september 2019 maakt Bubbels daarom deel uit van het team.

* Faye is op 23 mei 2022 overleden.

Op een zonnige dag in 2019 werd ik opgehaald door Mark, Angela en Faye. Na een lange autorit vanuit Zeeland naar Zeewolde bleek ik mijn nieuwe thuis gevonden te hebben. Ik help met het bewaken van de rust en regelmaat en zorg voor sport en spel: drie keer per dag tien minuten frisbeeën. Daarnaast haal ik af en toe streken uit om ervoor te zorgen dat Mark en Angela alert blijven.

Sinds 2005 ben ik freelance docent/trainer en onderwijsontwikkelaar. Ik ben een ⭐️ op het gebied van grafische vormgeving, webdesign en -technologie. Angela omschrijft mij als creatieve ‘chaoot’ (dat bedoelt zij als compliment) en een echte doener. Ik sta met veel plezier voor de klas en weet mijn kennis op een enthousiaste manier over te brengen. Het vertalen van tekst naar beeld is één van mijn sterke punten en ik heb de skills en software om dit praktisch vorm te geven.

Maak contact met mij via LinkedIn.

Ik ben freelance onderwijsontwikkelaar en docent in het afstandsonderwijs sinds 2008. Ik werk het liefst achter de schermen. Mijn expertise ligt onder andere op het (medisch) administratieve en secretariële vlak, copywriting, communicatie, didactiek, content ontwikkeling en vormgeving. Ik ben van de taal, structuur, planning, lijstjes, check-check-dubbelcheck ☑ en puntjes op de i. Daarnaast ben ik kritisch (ook op mijn eigen werk 😊) en houd bij het ontwikkelen altijd de leerling of student en ’the big picture’ in mijn achterhoofd.

Maak contact met mij via LinkedIn of Instagram.

Scroll naar boven